top of page
balancerende rotsen

Blitz Beauty heet nu --> ZEN MOMENTS!
 
Je bent van harte welkom voor een beauty behandeling, cupping massage, ademsessie of lichaamsmassage. Klik hier voor het aanbod

 

Ik ben Belinda, 39 jaar, getrouwd met Tim en moeder van 2 hele leuke zoons!

Iets langer dan 10 jaar geleden ben ik gestart met een schoonheidssalon,

genaamd Blitz Beauty.

Door de jaren heen heb ik mijn aanbod regelmatig aangepast en uitgebreid.

Gezichtsbehandelingen, lichaamsmassage, bindweefselmassage, cupping voor het gezicht en verschillende huidverbeterende peelings. En een hele prettige vaste klantenkring opgebouwd. 

 

De afgelopen jaren heb ik op persoonlijk vlak een enorme groei doorgemaakt door verschillende situaties die op mijn pad zijn gekomen. 

Door wat heftige periodes en de zoektocht naar mezelf, allerlei cursussen, workshops, meditatie, ademsessies en een coachingstraject verder, heb ik mezelf nog meer leren kennen en durf ik ook ook steeds meer mezelf te zijn en te laten zien. 

En daar ben ik ontzettend blij mee en dankbaar voor. 

 

Dat gun ik anderen nou ook! 

Daarom is het aanbod in mijn salon ook aangepast en uitgebreid. Mijn bedrijf is een verlengstuk van mij. Ook is de naam veranderd.

Zo merk ik dat ik steeds meer tot de kern kom van wat ik wil doen en wie ik wil zijn op deze wereld. Een steentje bijdragen bij het welzijn en lekker in je vel voelen van anderen en daar ontzettend veel voldoening uithalen. En zelf blijven groeien, ontspannen, genieten, ervaren en ontdekken. 

 

Heel graag tot ziens bij

ZEN • MOMENTS

 

Liefs Belinda 

 

 

 

‘Wees de verandering die je in de wereld wilt zien’ (Gandhi)

bottom of page